Ahogyan kedves pácienseim már tudják, elkötelezett vagyok aziránt, hogy a nők egészségesek legyenek, időben jussanak az információkhoz, szűrésekhez – szükség esetén pedig- megfelelő segítséget kapjanak.

A Mályvavirág Alapítvány a női egészségért, kiemelten a Humán Papilloma, azaz HPV fertőzés, az ez által okozott elváltozások, daganatok megelőzéséért és a nőgyógyászati daganattal érintettekért dolgozik.

Munkájuk kiemelkedő Magyarországon. A prevenció előmozdításáért programokat, kampányokat szerveznek, tájékoztató füzeteket készítenek, segítenek a lelet értelmezésben, másodvéleményhez jutásban, diagnózis felállításában, orvos-intézmény találásában, a betegeket kísérik a teljes betegúton, és támogatják a speciális rehabilitációt a felépülésben.

Az Alapítványt Tóth Icó, méhnyakrákból gyógyulva ötödmagával hozta létre 2013-ban, mára pedig egy nemzetközileg is elismert betegszervezetté nőtte ki magát az alapítvány, amely felismerte a hiányt, hogy nincs olyan szervezet, amely egy ilyen széleskörű problémával érintetteket összefogna, segítene.

Ezért tartjuk fontosnak a Mályvavirágok munkáját és támogatjuk a működésüket, amelyre büszkék vagyunk.

További információ a Mályvavirág Alapítvány munkájáról: https://malyvavirag.hu/

Mályvavirág támogató rendelő