Koronavírus közlemény

Kedves Hölgyeim!

2020. március 11-én Magyarország Kormánya a koronavírus járvány terjedése miatt rendkívüli intézkedéseket jelentett be, hasonlóan néhány környező európai országéhoz. Rendelőnkben megtettük a szükséges óvintézkedéseket a járvány elterjedésének akadályozására. Pácienseink ellátása zavartalanul működik tovább rendelőnkben, mindaddig, amíg a kormány nem rendelkezik másképp a magánrendelők üzemeltetésével kapcsolatosan.

Arra kérjük pácienseinket, hogy amennyiben a betegség tüneteit észlelik magukon (pl. láz, köhögés, akut légzési nehézség, stb.), az elmúlt 14 napban koronavírus fertőzéssel érintett területen jártak (különös tekintettel Olaszországra, Kínára, Dél-Koreára és Iránra) vagy kapcsolatba léptek esetlegesen fertőzött személlyel, halasszák későbbre bejelentett nőgyógyászati rákszűrésüket és maradjanak otthon. Továbbá kérjük Önöket, hogy a vizsgálatokra egyedül érkezzenek, egyéb esetben a kísérő személy szíveskedjen a rendelőn kívül (pl. autóban) várakozni.

Amennyiben kollégáink észlelik, hogy valaki felső légúti tünetekkel érkezik rendelésünkre, többi páciensünk egészségének megőrzése érdekében új időpontot egyeztetünk vele.

Ezzel kapcsolatosan kérjük megértésüket és együttműködésüket!

Dr. Nyirády Tamás
szülész-nőgyógyászRólunk írták

Kapcsolat

Kedves Hölgyeim!

Az Önök és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében rendelőnkben megtettük a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány elterjedésének akadályozására. Tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink rendelőnkben zavartalanul működnek tovább. Kérjük olvassák el ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat!