Hőhullám

Hormonmentes megoldás a hőhullámok ellen

Ha elmúlt 40 éves, bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legszebb korban van. A gyerekek önállóak, lehet, hogy már unokákkal is megajándékozták, munkahelyén pedig megbecsült, tapasztalt kollégaként tartják számon. Egyedül a menopauza az, ami elronthatja örömét ebben az időszakban. Jobb esetben még csak gondolatban készült fel rá, rossz esetben viszont már találkozott is a tüneteivel.

A változókor leggyakoribb negatív mellékhatása a hőhullámok megjelenése. Sajnos a nők többsége nem tudja ezt elkerülni és akár évekig is kínozzák a naponta többször és teljesen váratlanul érkező rohamok.

Ön is tudja, milyen érzés, amikor hirtelen forróság önti el és szaporábban ver a szíve? Érezte már kínosnak, hogy ilyenkor naponta akár többször is leizzad, miközben mindig is adott ápolt megjelenésére? Elege van már abból, hogy pihenni sem tud nyugodtan, hiszen éjszaka is verejtékben úszva ébred, majd vacogva kell betakaróznia? Kérjen orvosi segítséget, hiszen ezek a tünetek akár 8-10 évig is kínozhatják.

A legtöbb szakember életmódváltást és hormonkezelést javasol ezekre a problémákra, de én tisztában vagyok vele, hogy Ön 40 felett már nem szeretné hormonokkal terhelni szervezetét. Ezért az a megtiszteltetés ért, hogy egy vadonatúj, hormonmentes terápiás megoldást van lehetőségem felajánlani problémájára, korlátozott ideig.

Amennyiben kérdése van vagy szeretne többet megtudni erről a gyógyszeres kezelési lehetőségről hívjon, vagy jelentkezzen be személyes konzultációra.

  • Ha az Ön életkora 40 és 65 év között van, hónapok óta nincs menstruációs vérzése, továbbá gyakran (legalább napi 7x) jelentkező hőhullámok gyötrik, akkor kérem, töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. A kezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatónkat hamarosan e-mailben fogja megkapni.
  • Please enter a number from 0 to 120.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.


Rólunk írták

Kapcsolat
open

Kedves Hölgyeim!

Az Önök és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében rendelőnkben megtettük a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány elterjedésének akadályozására. Tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink rendelőnkben zavartalanul működnek tovább. Kérjük olvassák el ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat!