Orvosként elkötelezett vagyok pácienseim egészsége iránt és aziránt, hogy nőgyógyászati problémájuk esetén megfelelő segítséget kapjanak. Nőgyógyászként sajnos nagyon gyakran találkozom olyan hölgyekkel, akik felfázástól, akár rendszeresen visszatérő húgyúti fertőzéstől szenvednek.

Hatékony és gyors megoldás a felfázásra

A húgyúti fertőzés tünetei igencsak megkeserítik a hölgyek mindennapjait. Nőgyógyász kollégáimmal karöltve szeretnénk minél többet megtudni erről a jelenségről egy kutatás keretein belül, hogy segíthessünk a pácienseknek.

Amennyiben Ön:

  • gyakori vizelési ingerrel küzd
  • vizeléskor csípő, égető érzést tapasztal és alhasi fájdalmai vannak – ne várjon!

Díjmentes konzultációt és vizsgálatot ajánlok fel minden kedves bejelentkező páciensnek, akik jelenleg is húgyúti fertőzéssel küzdenek, és még nem kezdtek el szedni semmilyen gyógyhatású készítményt.

Tudta, hogy a felfázást valójában nem a hideg okozza? A felfázás, mint orvosi kifejezés nem szerepel a szakkönyvekben, mégis a legtöbben így ismerik a húgyúti fertőzéseket, hólyaghurutot. Ezeket a betegségeket bakteriális eredetű fertőzés okozza. A nők intim testrészeinek anatómiai felépítése sajnos gyakorivá teszi ezen fertőzések kialakulását, és ennek számtalan oka lehet a vizes fürdőruha alsótól kezdve, a mosdóhasználaton át, egészen a szexuális aktusig.

Ha Ön is azon hölgyek közé tartozik, akiket jelenleg is kínoznak a felfázás jól ismert tünetei, mint a gyakori vizelési inger, csípő vizelet, alhasi fájdalmak, akkor ne hezitáljon, jelentkezzen be az alábbi telefonszámon!

Fontos, hogy a díjmentes konzultációra azon páciensek jelentkezését várjuk, akik még nem szedtek semmilyen gyógyszert vagy étrend-kiegészítőt, amelyek ezen tüneteket enyhítik.

Amennyiben érdekli ez a lehetőség, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 955 4703 7 és 21 óra között!

Soron kívüli időpontért hívjon most!

További információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Rólunk írták

Nagyon kedves, megbízható, ajánlani tudom mindenkinek.
Ildikó
Négyből két gyerekem (a két fiatalabb) nála született. Nem kívánok senkinek emberségesebb, kedvesebb orvos.
Lívia
Négyből három gyermekünk nála született. Hálás vagyok neki! Csodálatos orvos, csak ajánlani tudom!
Ildikó
Örök hála neki! Csodálatos orvos! A kisfiam nincs, ha ő nem segít… 8 éve csak benne bízom!
Mónika

Kapcsolat