Dr. Nyirády Tamás szülész-nőgyógyász

Dr. Nyirády Tamás szülész-nőgyógyászTöbb mint 20 éves szülész-nőgyógyász tapasztalattal egy 90 éve működő, frissen felújított rendelőben várom a gyógyulni vágyókat. Általános szülészeti és nőgyógyászati praxisom mellett legújabb fejlesztésként kezdtem alkalmazni a Fotona cég Erbium-Yag lézerberendezését.

Számomra különösen fontos, hogy pácienseim ne csak orvosi szempontból gyógyuljanak, hanem önbecsülésük, életminőségük is kiváló legyen, mindezt nemcsak kórházi kezeléssel és hosszas lábadozással elérve, hanem a leginnovatívabb módszereket alkalmazva.

Örülök, hogy egy forradalmian új, teljesen fájdalmatlan, lényegében mellékhatásmentes, diszkrét eljárást ajánlhatok betegeimnek, ami az országban és a világban is csak kevés helyen érhető el.

Tanulmányaim

Kecskeméten születtem, általános és középiskolai tanulmányaimat is itt – a Zrínyi Ilona Általános Iskolában és a Bányai Júlia Gimnáziumban – folytattam.
Egyetemi diplomámat Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szereztem, majd Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el, itt szakvizsgáztam 1999-ben, és azóta is itt dolgozom.

A Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság „A” szintű ultrahangos vizsgájával rendelkezem.

Az elmúlt 20 évben Orvos Közgazdász és Angol-Magyar Szakfordító diplomát is szereztem.

Elvégeztem az Európai Szexuál Medicina Társaság akkreditált képzését (Oxford 2008), majd ebből szakvizsgát is tettem (Amsterdam 2012), mely végzettséggel Szexuál Medicina Szakemberré váltam, így nemcsak a szebbik nem, hanem a párok férfitagjainak szexuális zavarait is orvosolhatom.

Nemzetközi szakmai tapasztalat

Tanulmányaim és utazásaim során több kórházban is megfordultam a világon.

 • Tanulmányaim során lehetőségem volt Németországban Heidenheimben és az Egyesült Királyságban Cardiff mellett is szakmai gyakorlatot szerezni.
 • A szakvizsgámat megelőzően az Egyesült Királyságban sebészeti osztályon, Ausztráliában Sydneyben pedig a Nőgyógyászati Onkológián szerezhettem 2-2 hónap szakmai tapasztalatot.
 • Indiában Benareszben egy leprakórház munkájába nyertem betekintést.
 • Hong-Kongban a nőgyógyászati onkológiai osztályt látogattam meg.
 • Szingapúrban a világ legnagyobb Női és Gyermekkórházában is bepillanthattam az ott folyó munkába.
 • 2016 júniusában egyhetes tanulmányút keretében Németországban, Karlsruheben egy magán nőgyógyászati és tradicionális kínai orvoslás praxisban figyelhettem a kezeléseket, valamint aktívan bekapcsolódhattam a Giesseni Egyetem Nőgyógyászati Klinikájának munkájába.
 • Büszke vagyok arra, hogy nyelvismeretemnek és innovatív szellememnek köszönhetően számos új gyógyszer klinikai vizsgálatában vettem részt, melyek közül több már sikeres készítmény lett. Ezen munkám során nemcsak új gyógyszerek hatásmechanizmusát, de Magyarországon kevésbé vagy egyáltalán nem használt eljárásokat, protokollokat kellett elsajátítanom és a gyakorlatban alkalmaznom.

Nemzetközi konferenciák

Nagyon lényegesnek tartom, hogy ne csak magyar, hanem nemzetközi kongresszusokon is részt vegyek, ott világújdonságokról halljak és ezen tudásomat betegeim javára fordítsam. Az elmúlt időszakban az alábbi konferenciákon vettem részt:

 • Nemzetközi Nőgyógyász Társaság Kongresszusa 2006-ban Kuala Lumpurban és 2012-ben Rómában.
 • Az Európai Szexuál Medicina Társaság kongresszusain többször is ( Brüsszel, Milánó, Malaga, Amszterdam, Isztambul).
 • 2015-ben az Európai Nőgyógyászati Endoszkópos Társaság (ESGE) kongresszusa
 • Az alsó húgyúti betegségek, inkontinencia témakörében 2008-ban Madridban és 2014-ben Brüsszelben is nemzetközi szakkongresszuson szélesíthettem látókörömet.

Bejelentkezését Dr. Nyirády Tamás online időpontfoglaló-rendszerében tudja megtenni, a linkre kattintva erre az új oldalra fog érkezni.

BejelentkezésRólunk írták

Kapcsolat

Kedves Hölgyeim!

Az Önök és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében rendelőnkben megtettük a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány elterjedésének akadályozására. Tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásaink rendelőnkben zavartalanul működnek tovább. Kérjük olvassák el ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat!