Az inkontinencia ma már népbetegségnek számít, mégis sokan szégyellnek beszélni róla, még orvosuk előtt is. Bátran beszéljen róla szakorvosával, hiszen a problémára már számos megoldás létezik a betéteken és pelenkákon kívül is.

Az inkontinencia több típusa is ismert, a pontos és sikeres kezelés érdekében fontos tudni, hogy mely típusával áll szemben a páciens.  A pontos diagnózis felállításához több szakterület közös munkája szükséges (nőgyógyász, urológus).

Az inkontinencia típusai:

  • Stressz inkontinencia: akaratlan vizeletvesztés tapasztalása köhögés, tüsszentés vagy hasi erőkifejtéskor
  • Túlfolyásos inkontinencia: húgycső szűkülete vagy a hólyagfal reakcióképtelensége miatt tapasztalt akaratlan vizeletvesztés
  • Sürgősségi vagy késztetéses inkontinencia: olyan hirtelen vizelési inger – szorosan kapcsolódik a hiperaktív hólyag szindrómához – melyet a páciens nagyon nehezen vagy alig tud visszatartani
  • Kevert inkontinencia: a stressz inkontinencia és a sürgősségi inkontinencia panaszainak együttes megjelenése

Rendelőmben a legkorszerűbb technikával segítek a stressz inkontinenciával érintett pácienseken: az intimlézeres kezelés modern, fájdalommentes és gyors megoldást nyújt a panaszok enyhítésére, az akaratlan vizeletvesztés megszüntetésére. A kezelést követően a normális vizelettartás visszatér, a páciens életminősége lényegesen javul.

Az inkontinencia kezelésére alkalmas egyéb módszerek:

  • különböző terápiák, tornagyakorlatok
  • gyógyszeres kezelés
  • műtét
  • segédeszközök

Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! A személyes konzultáció során, teljes diszkréció mellett még több információt tudhat meg az intimlézeres kezelésről.

Rólunk írták

Nagyon kedves, megbízható, ajánlani tudom mindenkinek.
Ildikó
Négyből két gyerekem (a két fiatalabb) nála született. Nem kívánok senkinek emberségesebb, kedvesebb orvos.
Lívia
Négyből három gyermekünk nála született. Hálás vagyok neki! Csodálatos orvos, csak ajánlani tudom!
Ildikó
Örök hála neki! Csodálatos orvos! A kisfiam nincs, ha ő nem segít… 8 éve csak benne bízom!
Mónika

Kapcsolat