Jelenleg futó klinikai tanulmány keretein belül, szakorvosokból álló csapatként egy gyógyszeres készítményt tesztelünk, olyan pácienseken, akik jelenleg endokrin terápián vannak és ennek hatására hőhullámokkal küzdenek.

Azon hölgyek jelentkezését várjuk, akik:

  • 18-70 közötti nők.
  • Kórtörténetükben hormonreceptor-pozitív emlőrák, vagy
  • az emlőrák kialakulásának magas kockázata szerepel.
Emlőrák study - Dr. Nyirády Tamás

A tanulmánnyal kapcsolatos valamennyi vizsgálat költségét a megbízó vállalat fizeti. Ez magában foglalja többek között a nőgyógyászati vizsgálatokat (beleértve az ultrahangot és a méhnyaki kenetet), az EKG-t, a laboratóriumi vizsgálatokat és a rendszeres vizitek költségei a vizsgálati központba.

További információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot:

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A hirdetésre történő válaszadás nem jelent semmiféle kötelezettséget a kutatási tanulmányban való részvételre vonatkozóan. Ha válaszol erre a hirdetésre, akkor adatait regisztrálhatjuk. Ezen klinikai vizsgálat tervezett elvégzését a nemzeti illetékes hatóság (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) engedélyezte, és a felelős etikai bizottság (Egészségügyi Tudományos Tanács Klinikai Farmakológiai Etikai Bizottság) kedvező szakvéleményt adott a nemzeti jogszabályok előírásai szerint.

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén vagy foglaljon időpontot online!

+36 30 / 305-4798

Vészesetekben kérjük, hívja a következő telefonszámot:

+36 30 / 955-4703