Zsófia számára nem ismertlen a fogamzásgátlók világa, hiszen korábban is szedett már fogamzásgátlót. Az új típusú fogamzásgátló kipróbálásához, illetve kutatásban való részvételhez azonban elengedhetetlen volt a hosszú évek óta fennálló kapcsolat és bizalom orvos és páciense között.

A bizalom elengedhetetlen orvos és páciense között fogamzásgátló tabletta esetén is

Zsófia és a Doktor Úr ismertsége régebbre nyúlik vissza, hiszen 17 éves kora óta jár hozzá szűrővizsgálatokra, kezelésekre, így a bizalmi kapcsolat kialakult. „Bármi kérdésem vagy panaszom van, mindig segít Nyirády Doktor úr” – mondta Zsófia.

A fogamzásgátlás, illetve a megfelelő fogamzásgátló kiválasztásánál ez a bizalom elengedhetetlen az orvos és páciens között. Mikor az új típusú fogamzásgátló tabletta kutatásába belekezdett Dr. Nyirády Tamás, Zsófia elsők között hívta, hiszen korábban már részt vett egy hasonló kutatásban, így nem volt ismeretlen számára a kutatás menete és feltételei. Mivel Zsófia korábban teljes mértékben elégedett volt a kutatással, illetve az ott tapasztaltakkal, örömmel vágott bele most is.

Az ismeretségnek köszönhetően Doktor úr tudta melyik fogamzásgátló módszer a legmegfelelőbb Zsófia számára, így egy percig nem kételkedett, hogy a lehető legmegbízhatóbb megoldást kapja majd.

Dr. Nyirády Tamás és Zsófia hosszú és eredményes orvos – páciens kapcsolatához elengedhetetlen a bizalom, amely a kutatás során a rendszeres konzultációk és vizsgálatok mellett eredményesen kiépíthető.

Zsófia korábban több fogamzásgátlási módszert is kipróbált (pl.: spirál), a kutatás során alkalmazott fogamzásgátló tablettával pedig csak jó tapasztalata van, kétségkívül ajánlaná másoknak is a kutatásban való részvételt.

Amennyiben úgy gondolja, Ön is szívesen részt venne hasonló kutatásban, akkor figyelje Dr. Nyirády Tamás oldalait, hiszen hamarosan új kutatásra lehet jelentkezni.

Rólunk írták

Nagyon kedves, megbízható, ajánlani tudom mindenkinek.
Ildikó
Négyből két gyerekem (a két fiatalabb) nála született. Nem kívánok senkinek emberségesebb, kedvesebb orvos.
Lívia
Négyből három gyermekünk nála született. Hálás vagyok neki! Csodálatos orvos, csak ajánlani tudom!
Ildikó
Örök hála neki! Csodálatos orvos! A kisfiam nincs, ha ő nem segít… 8 éve csak benne bízom!
Mónika

Kapcsolat