Rebeka gyermeke már elmúlt kétéves, amikor eldöntötte, hogy fogamzásgátló tablettával szeretne védekezni.

Mivel már korábban is Dr. Nyirády Tamás páciense volt, nem volt ismeretlen számár a Doktor úr, aki felajánlotta számára a kutatásban való részvételt. A kutatásról szóló nyomtatványt elolvasta, és mivel minden kitételnek megfelelt és tudta vállalni a kutatással járó vizsgálatokat, elkezdte szedni a fogamzásgátló tablettát.

Gyermekszületés után fogamzásgátlás

Rebeka elmondásai alapján – a korábban szedett fogamzásgátló tablettákkal ellentétben – itt nincsenek negatív mellékhatások, mint például fejfájás, rendszertelen menstruáció vagy hasfájás. A rendszeres konzultációk és vizsgálatok nem megterhelőek számára, sőt örül is, hogy folyamatosan visszajelzést kap állapotáról.

A kutatás során használt telefonos alkalmazás néha nehézség számára, hiszen a technika sajnos nem mindig kooperatív az adatok felvitele során, de ezt leszámítva nem tud negatívumról beszámolni a kutatással kapcsolatban.

Ha úgy alakulna ismét résztvenne a programban, és másoknak is ajánlja ezt az egyedülálló lehetőséget, ahol nemcsak ingyen kapja meg a fogamzásgátló gyógyszert kilenc hónapon át, hanem számos vizsgálatot is.

Amennyiben úgy gondolja, Ön is szívesen részt venne hasonló kutatásban akkor kövessen Facebookon, amennyiben lesz hasonló lehetőség jelezni fogom.