Mártát korábban endometriózissal műtötték, amelyet követően már elkezdett szedni egy fogamzásgátló tablettát, amit le szeretett volna váltani. Így került kapcsolatba az új típusú fogamzásgátló tabletta kutatással.

Mártával már korábbról ismertük egymást, édesanyja is részt vesz egy másik kutatásomban, amely során a hőhullámokat vizsgálom. Mártát – korábbi nőgyógyászati problémái miatt – elsődlegesen a kutatás során kapott vizsgálatok motiválták a kutatásban való részvételre, valamint, hogy kontrollált körülmények között és állandó orvosi felügyelet mellett kezdhet bele egy új készítmény szedésébe.

Endometriózis után teljes élet az új típusú fogamzásgátlónak köszönhetően

A kutatást megelőzően kapott tájékoztató anyagok meggyőzőek voltak számára, azonban elmondása alapján a korábbi ismertség is meghatározó volt a részvétel kapcsán. Mint elmondta: „…most is bármikor hívhatom Doktor úrat, ha baj van, egyből fogad”.

Számára a rendszeres vizsgálatok nem megterhelőek, és nyugodtságot adnak, hogy minden eredménye rendben van.

„A fogamzásgátlóval nincs negatív tapasztalatom, nincsenek nem kívánt mellékhatások, és az eredményeim is rendben vannak”.

A kutatás során minden résztvevőnek töltenie kell napi szinten egy applikációt is, azonban Márta elmondása alapján a technika ördöge néha bizony megtréfálja. Ezt leszámítva azonban úgy gondolja nem nehéz az adatok vezetése, és a kutatás szabályainak betartása. Jó szívvel ajánlaná a kutatásban való részvételt azon hölgyek számára, akik most szeretnének fogamzásgátlót váltani, vagy most szeretnék elkezdeni szedni, hiszen a kutatás eredményeként nem csak ingyenesen kapja meg kilenc hónapon keresztül a gyógyszert, de számos részletes laborvizsgálatot is mellé kap, amely magánúton bizony komoly pénzbe kerülne.

Amennyiben úgy gondolja, Ön is szívesen részt venne a kutatásban, akkor jelentkezzen most, és legyen a részese ennek az egyedülálló lehetőségnek!